maandag, november 10, 2008

Yoga Vinyasa

Ken je een beetje Engels? Mooi, want dan is de site van Yoga Vinyasa misschien wel een tip. Buiten Yoga instructies vind je er allerhande gezondheidstips die je het leven alleen maar aangenamer maken. En dat is waar we allen naartoe willen niet? ;-)

3 opmerkingen:

Unknown zei

Ashtanga Power Yoga

Hallo,

Binnenkort opent in Amstelveen de eerste Power Yoga School.
Om dit bekent te maken probeer ik wat aandacht te krijgen voor de website.
Omdat het een startende school is met slechts nog vrijwilligers, heb ik hiervoor helaas niet echt ruim budget.
Daarom zou ik willen vragen of jullie mij misschien willen helpen de boodschap te verspreiden. Bijvoorbeeld door een item op de website, vermelding in nieuwsbrief, artikel in magazine/website, alles in fantastisch mooi meegenomen.
Hieronder de informatie en bijgaand beeldmateriaal.
Ik hoop dat jullie mij hiermee willen helpen.

BINNENKORT OPEN
In januari opent Ashtanga Yoga Amstelveen (http://www.poweryoga-amstelveen.nl) haar deuren. Eindelijk een echte Ashtanga school in Amstelveen onder de rook van Amsterdam. Iedereen is welkom, jong en oud.
Wat is Ashtanga, wat is poweryoga? Is het wat voor u? Kijk rustig rond op de website (http://www.poweryoga-amstelveen.nl) en als u nog vragen heeft stuurt u gerust een mailtje: info@poweryoga-amstelveen.nl

Gratis proeflessen op 10 Januari.
Kennismaken maken met AYA en met Yoga, dat kan. Op Zondag 10 januari zijn er GRATIS proeflessen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via het formulier op de website (http://www.poweryoga-amstelveen.nl/component/content/article/11-formulier.html ) Er is een les om 12:30 uur en een om 14:30 uur, Geef uw voorkeur aan. U ontvangt van ons een bevestiging en aanvullende informatie. Namasté.

DOCENTEN
De docenten zijn opgeleid door Johan Noorloos (http://www.yogateacher.nl/johan-noorloos), schrijver van het boek ‘Hoe yoga mijn leven veranderde (met voorwoord van Daphne Bunskoek) en Marcel van de Vis Heil van Yogateachter.

BEDRIJVEN
Ook voor bedrijven een speciaal samengestelde serie als powerlunch
of breakfast sessie. Bedrijven kiezen voor gezond personeel. Yoga als
onderdeel van de bedrijfsvoering. Bewezen stress reducerend en energie opbouwend.
Investeer in gezond personeel

Voor meer informatie :
http://www.poweryoga-amstelveen.nl
info@poweryoga-amstelveen.nl

Anoniem zei

[B]NZBsRus.com[/B]
Escape Laggin Downloads With NZB Files You Can Easily Find High Quality Movies, Console Games, MP3 Singles, Software & Download Them @ Flying Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

Anoniem zei

Making money on the internet is easy in the underground world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat ebook[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses alternative or little-understood ways to produce an income online.