maandag, maart 20, 2006

Multidimensionaal worden


Neem een kwartiertje voor jezelf waarop je niet gestoord wordt, tenminste de eerste keer dat je dit probeert. Sta rechtop of ga liggen, wat voor jou het prettigst is. Laat alle verwachtingen los dat je ook maar enig idee hebt van wat je zult ervaren. Laat het gaan zoals het gaat maar houd je ademhaling in de gaten. Stel je open voor elke mogelijkheid.

Visualiseer een hoek van 90 graden ten opzichte van de stroom vlak boven je. Ik zie het meer als een stromende rivier vlak boven mijn hoofd. Voel de energie en de levenskracht die in feite een compleet andere tijdlijn met een volledig andere jij in een andere versie van het Spel zijn.

  • Ontspan je en visualiseer een andere dimensie of een stroming van de tijdlijnenergie in een tunnel vlak boven je hoofd.
  • Reik naar boven en verbind je met de energie die over je heen stroomt.
  • Buig die energiestroom in een rechte hoek van 90 graden om en stuur hem je ruggengraat in en laat de energie zich in je wezen opbouwen in je zonnevlecht.
  • Pauzeer even zodat de energie je kan vullen en haal drie keer heel diep adem.
  • Buig de energie in een volgende hoek van 90 graden naar beneden en stuur haar naar een van je heupen of naar beide heupen. Haal drie keer diep adem en laat de energie zich opbouwen.Buig nu de energie weer om in een hoek van 90 graden en stuur haar naar een van je benen of naar beide benen en laat haar dan in de Aarde stromen.
  • Pauzeer even en voel de trekkracht van de Aarde en haal weer drie keer diep adem terwijl je je verbindt met Gaia.
  • Ontspan je en sta jezelf de ervaring toe dat je op twee plaatsen tegelijk bent.
Bovenstaande oefening bouwt je eigen orthogonale matrix op en versterkt hem zodat je in staat bent om een hoger perspectief te krijgen van waar je op dat moment bent.

Lees de volledige tekst op de webstek van Lichtwerker